De expositie is op 14 december 2021 opengesteld, maar door de sluiting van de musea tijdens de lockdown heeft nog haast niemand de resultaten van de Abe Bonnema Prijs kunnen bekijken. In overleg met het Fries Museum is de looptijd verlengd. Op 15 februari tijdens een finissage kwamen de genomineerden nog eenmaal bijeen samen met leden van bestuur en jury. Namens het winnende team verzorgden Mike Korth en Marcel Lok een presentatie over hun actuele oeuvre.

De samenwerkende architectenbureaus Korth Tielens en Marcel Lok ontvingen voor hun inzending Spaarndammerhart te Amsterdam de Abe Bonnema Architectuurprijs 2021 en een geldbedrag van 50.000 euro. Voor de prijs waren nog vier andere bureaus genomineerd, te weten Arons en Gelauff Architecten, ATELIERFRONT, MMX-architecten en De Nijl Architecten. Alle inzendingen waren tot en met 20 februari 2022 te zien in de museumhal van het Fries Museum.
De Abe Bonnema Prijs is een initiatief van de ir. Abe Bonnema Stichting. Doel van de Abe Bonnema Prijs is het stimuleren van de kwaliteit van de architectuur in Nederland. Via deze prestigieuze prijs wordt het gedachtegoed van de Friese architect ir. Abe Bonnema (1926-2001) in ere gehouden.